Бизнес отношенията на ДПС с ГЕРБ не са тайна за

...
Бизнес отношенията на ДПС с ГЕРБ не са тайна за
Коментари Харесай

Бизнес в Narod.bg: Мъжът на ДПС лидерката Атушка Маркова гледа марихуана с подпис на Десислава Танева от ГЕРБ

Бизнес връзките на Движение за права и свободи с ГЕРБ не са загадка за никого. Емблематичен образец за коопериране на „ враговете ” е мъжът до лидерката на Движението за права и свободи в Петрич и Сандански Атушка Маркова.

Както Narod.bg към този момент писа, Атушка живее на фамилни начала с предприемача Марин Китанов, някогашен началник-звено „ Оперативен надзор ” към „ Пътни такси и разрешителни ” на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата, Златарево и Илинден.

Китанов бе измамен под отговорност дружно с още 19 чиновници за източване на държавния бюджет на 2 557 177 евро за интервала 2002 – 2004 година Парите идвали основно от черно счетоводство и продажба на винетки за чужденци.

Не е неприятно да се ревизира по какъв начин мъжът на депесарката, която сега работи в ДАНС, е получил позволение от екс земеделския министър от ГЕРБ Десислава Танева за развъждане на марихуана?

Реклама

Да получиш позволение за растението, което е в забранителен режим, трябват повече от мощни връзки в шайката, изключително с пробитото CV на Китанов, разяснява информаторът на Narod.bg.

Интимният сътрудник на Атушка Маркова влезе за следващ път с криминовина предишния ноември.

Тогава Министерство на вътрешните работи организира спецоперация по инспекция на производители на канабис в Петричко. На 6 ноември 2021-а ченгетата щурмуваха склад на известния в града общински консултант от коалиция с присъединяване на Движение за права и свободи Марин Китанов, който също отглежда индийски коноп за медицински цели.

Складът му остана запечатан и под защита. Операцията в Петрич и село Ръждак откри колосалните 10 тона канабис в село Ръждак и склад в промишлената зона на града, благосъстоятелност на предприемач от санданското село Лешница.

Собственикът съобщил, че отглежда растението напълно да медицински цели, със законно позволение.

Полицаите обаче настояват, че производителите имат позволение за произвеждане, издадено от някогашния министър на земеделието в държавното управление на ГЕРБ Десислава Танева, само че нямат позволение за предпазване. Дали това е проблем, който се преследва от закона? Оказа се, че не… Мъжът на депесарката от ДАНС и този път се измъкна изсъхнал от закона, остава да забележим докога.

Очаквайте трета част единствено в Narod.bg, в която ще опишем политическите мераци за постове зад граница на тандема Маркова – Китанов
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР