Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов е с поредна атака

...
Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов е с поредна атака
Коментари Харесай

Война. Ангелов пак скочи на Кацаров

Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов е с поредна офанзива към наследника си Стойчо Кацаров. Повод за това стана последната заповед на служебния министър във връзка с ограниченията против COVID-19.

" Бургас и Велико Търново към този момент са в алената COVID-19 зона по заболяемост. И двете области с по 271 на 100 000 души. Съвсем скоро София, Пловдив, Пазарджик и Търговище ще са също червени.

Чудя се, какъв брой обекта са дали поръчка, че ще работят със 100% потенциал при осъществяване на изискванията - имунизирани гости и личен състав, преболедували или PCR тест?

Мерките в заповедта бяха обяснени като стимулиращи, само че са действително симулиращи.

Представеният с фанфари проект за действие, с сякаш ясни хоризонти и граници към този момент публично е хвърлен в кошчето за отпадък, тъй като " ще се ползват ограниченията по проекта изборно, следейки обстановката, по този начин както преценим ". Последното е откъс на здравния министър.

В заповедта си Стойчо Кацаров обаче е направил опит за силово налагане на имунизацията. Груба неточност! Обществото усети натиска и реагира на мига.

Ваксинационната акция не трябва да е силова насила и държавен напън! ", написа в своя Facebook профил някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР