Бившият здравен министър и известен анестезиолог д-р Мирослав Ненков пострада

...
Бившият здравен министър и известен анестезиолог д-р Мирослав Ненков пострада
Коментари Харесай

Дупка в центъра на София спъна бившия здравен министър д-р Мирослав Ненков

Бившият здравен министър и прочут анестезиолог доктор Мирослав Ненков пострада при попречване в дупка на тротоара на кръстовището на бул. " Васил Левски " и ул. " 6 септември " в центъра на София.

В момента дупката е обезопасена след подадения сигнал до Столична община. В неделя в дупката се е спънал доктор Мирослав Ненков.

Толкова внезапно пропаднах, че не разбрах какво се случва. Осъзнах се към този момент на земята с един изчезнал крайник, натъпкан някъде на надълбоко. Много неприятно преживяване. Аз незабавно алармирах 112, те споделиха, че ще предадат сигнала. Два часа по-късно нищо не беше се случило. Два часа по-късно още веднъж се обадих на 112 и на дежурен телефон в общината, който открих в интернет. Много общителна дама ми изясни, че сигналът ми е предаден, описа пред Българска национална телевизия доктор Ненков.

По думите му, институциите са би бавни, а това е евентуално рисково място в центъра на столицата. Оказа се, че и преди две седмици е бил подаден сигнал в общината.

От Столична община ни изпратиха писмена позиция, в която показват, че сигналът е получен в контактния център. Под компрометирания сектор минават доста мрежи на разнообразни експлоатационни сдружения, които са сигнализирани и призовани да поправят тротоара.

Българска национална телевизия, „ Сутрешен блок "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР