Бившият заместник-председател на Торите Лий Андерсън премина към Реформите в

...
Бившият заместник-председател на Торите Лий Андерсън премина към Реформите в
Коментари Харесай

Новият депутат от Реформите в Обединеното кралство Лий Андерсън заяви, че „лудата“ партия ще спечели „нула“ места, преди да се присъедини

Бившият заместник-председател на Торите Лий Андерсън мина към Реформите в Обединеното кралство - седмици откакто съобщи, че това „ не е подобаваща политическа партия “ и жигосах водача си като „ магазин за лири “ Найджъл Фараж.

Депутатът от Ашфийлд загуби успеха на торите поради гнусни изказвания, че кметът на Лондон Садик Хан е бил следен от „ ислямисти “ и е „ отстъпил столицата ни на своите другари ". Днес той удостовери, че е минал към дясното издание Reform UK, което се роди от партията Brexit на господин Фараж.

Г-н Андерсън, който става първият народен представител от Reform UK, сподели, че е взел решението, тъй като " Искам страната си назад. " Стоейки до водача на партията Ричард Тайс на конференция в Уестминстър, той сподели: „ Reform UK ми предложи шанса да приказвам в Народното събрание от името на милиони хора нагоре и надолу в страната, които считат, че не ги слушат. "

Но той не постоянно е казвал толкоз топли думи за новата си партия. През януари той сподели, че господин Тайс е " магазин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР