Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов не казва еднозначно дали

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов не казва еднозначно дали
Коментари Харесай

Според Цветанов мнозина искат нов политически проект, но засега нямало да прави такъв

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов не споделя еднопосочно дали счита да прави нов политически план. Такива негови планове намерения се разясняват откогато той се раздели с управителните си постове в партията на премиера Бойко Борисов след миналогодишния сандал " Апартаментгейт ". През септември самият Цветанов описа, че Борисов му се обадил да го пита дали ще прави партия.

" Мога да кажа, че на датата (19 април) – няма да върша партия. Но пък няма да скрия, че са доста хората, които желаят да се направи нов политически план, който фактически да бъде на една доста по-здрава основа, за действителни политики и за политики, с които фактически да бъдат защитавани ползите на дребния и междинния бизнес ", разяснява Цветанов в четвъртък пред БНР във връзка появили се медийни изявления, че на 19 април ще се организира учредително заседание новата му партия.

Помолен за по-ясен отговор дали това няма да се случи на друга дата, той съобщи: " Към сегашния миг единствената ми сила е единствено за Евроатлантическия център за сигурност и възможното осъществяване на съответните събития във всяка една регионална точка на страната ".

Цветанов сподели, че сега обикаля из страната, само че не поради нов план, а с цел да организира разисквания по тематики, свързани с концепциите на Евроатлантическия център за сигурност, който сътвори след раздялата си с ГЕРБ.

" Това, което желаеме да осъществяваме посредством Евроатлантическия център за сигурност, е да създадем съответните разисквания на тематики, свързани с политики и това, което е написано в нашата неправителствена организация. Дейности, които са свързани със сигурността на страната и с евроатлантическите полезности, за които би трябвало от ден на ден и повече да приказваме, тъй като виждаме, че с подправените вести и хибридните офанзиви, с дезинформацията обществото бива заблуждавано ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР