Бившият Японски хотел, сега хотел Маринела“ на Ветко Арабаджиев беше

...
Бившият Японски хотел, сега хотел Маринела“ на Ветко Арабаджиев беше
Коментари Харесай

Григор Лилов: Хотел „Маринела“ е бил подслушван от чужда служба по време на европредседателството

Бившият Японски хотел, в този момент хотел „ Маринела “ на Ветко Арабаджиев беше главно средище на делегациите по време на европредседателството. Хотелът е бил подслушват от мазето до покрива освен това не от българска работа. Това са съоръжения. Това разкри проверяващият публицист Григор Лилов по БТВ.
Първите олигарси бяха интелигентни. Сега са примитивни хора. Трябват примитивни хора, такива които са оцапани. Ветко Арабаджиев е един доставчик. Тази работа дава опция да бръкнеш в кацата с меда. После или те чака запор, или Държавна сигурност. Той се е посочил задоволително безсъвестен. Те няма да имат задръжки. Казват, че парите в кутиите са противозаконни. Толкова пари в кеш са от три източника-оръжие, опиати, оръжие. Няма от кое място от другаде да има толкоз пари кеш.

Отърваването от тези хора е силово. Доста от тях починаха. Половината олигарси не са живи. Сега толкоз твърдо не се работи, тъй като сме в Европейски Съюз. Сега в един миг излизат документите. Влизаме в цикъл на избори и има външен напън.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР