Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов обяви тази сутрин по

...
Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов обяви тази сутрин по
Коментари Харесай

Републиканци за България ще е партията на Цветанов

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи тази заран по бТВ, че ще взе участие на изборите - без значение дали са предварителни или постоянни.

Той заяви, че учредява партия с името "Републиканци за България " на 27 август, а седмица по-рано ще се събере инициативният комитет.

Партията ще се финансира от дарения от симпатизанти, а във връзка с възможни бъдещи сътрудници, Цветан Цветанов съобщи, че "Демократична България " имат най-подобни претенции, каквито бихме заложили в нашата управническа стратегия ".

Сред целите на новата партия "Републиканци за България " са евроатлантическата ориентировка и върховенството на закона, а позиционирането - център-дясно.

"Логото е стилизиран компас, който ясно демонстрира посоката ни. България не би трябвало да има каквито и да е съмнения по отношение на своята принадлежност. Особено в този миг, когато страната ни е изправена пред тествания от най-различен темперамент. "Републиканци за България " е поръчител за това, че страната ни няма да изгуби посоката ", разгласи Цветанов

Лидерът на така наречен Евро-Атлантически център за сигурност предвижда, че ще притегли поддръжка от към 500 хиляди гласа. Той не скри, че има хора в ГЕРБ, с които поддържа контакти.

"В ГЕРБ има доста способни хора, които не са съгласни с актуалната обстановка, Аз съм в непрестанен контакт с тези хора ", уточни Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР