Бившият втори в ГЕРБ хвърли поредната бомба в ефир. Цветан

...
Бившият втори в ГЕРБ хвърли поредната бомба в ефир. Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: ДПС бяха обслужвани от всички горски в страната

Бившият втори в ГЕРБ хвърли следващата бомба в ефир. Цветан Цветанов е следващият, който загатва за ”флиртът ” сред Движение за права и свободи и ръководещите. По думите му Движение за права и свободи са били обслужвани от всички горски в страната, а Румен Порожанов - някогашният министър на земеделието, храните и горите е имал лист с имена, които да разиска с Мустафа Карадайъ. Заради това и самият той подал оставка.
По думите на някогашния втори в ГЕРБ съответни министри са уволнявали чиновници в услуга на една или друга партия.

Цветанов още веднъж съобщи, че е взел решението си да напусне редиците на ГЕРБ поради отклоняването от политиката и " задачата " на партията.

" Има граници, които не могат да бъдат преминати. Ако не беше станал абсурда #АпартаментГейт може би отново щях да напусна. Това, което видях по време на европейската акция ми даде причини да отида при Борисов и да слага на масата ясно желанията си. Това, което се случва за последната една година, харесва ли ви? ", уточни Цветанов пред " Нова телевизия ".

Той разяснява и изказванията, че е забъркан в абсурда със фотосите и записите с премиера Борисов.

" Не съм в това близко обграждане, което може да влиза във всяка една точка и всичко което е по-интимно за един човек. Думите на Тома Биков бе антикризисен пиар и първата реакция. Вчера видяхме пък още един спешен пиар за тази “дама”. Това са толкоз несъстоятелни тези. Не мога да бъда аз и не може да бъде мъж. Поне от тази позиция ", уточни Цветанов.

Под умите му вилата се охранява от НСО. Цветанов дефинира като " неуместно " изказванието, че някой може да се качи във втората част и да разнася телефон.

" Този достъп би трябвало да бъде обезпечен. Тезата е за отклонение на вниманието ", безапелационен беше някогашният втори в ГЕРБ.

Той продължи и изказванията си по линия на Томислав Дончев и Тома Биков. Припомняме, че предходната седмица Цветанов съобщи, че точно те са част от очернящата против него акция преди години, като уточни, че са желали да заемат неговото място в ГЕРБ.

" За всички в партията е ясно, че това е по този начин. Мнението ми за Борисов и Харизанов е ясно - те са дружно. Борисов искаше той да е част. Бях индивидът, който настояваше Харизанов да не е в листите. Не може подобен човек да ти съставлява партията. Винаги съм имал тази позиция пред Борисов ", уточни още Цветанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР