Бившият вратар Петър Чех се завърна в Челси. Чехът игра

...
Бившият вратар Петър Чех се завърна в Челси. Чехът игра
Коментари Харесай

Петър Чех се завърна в Челси

Бившият вратар Петър Чех се завърна в Челси. Чехът игра дълги години за „ сините” от Лондон преди да напусне и да премине в градския противник Арсенал. В края на сезона 37-годишният Чех разгласи, че приключва кариерата си, а през днешния ден стана ясно, че се завръща в Челси, където ще заеме поста на механически консултант.

Чех ще поучава управлението на „ сините” по всички футболни въпроси, като в това време ще дава отговор за връзката сред младежките тимове на клуба с първия състав.

Офисът на Петър Чех ще бъде в подготвителната база на Челси в Кобъм и ще работи в тясно съдействие с клубния шеф Марин Грановская. Бившият вратар също ще може да пътува с тима по време на мачовете през сезона.

„ Чувствам се фаворизиран, че получавам тази опция, с цел да оказа помощ на Челси и да основа допустимо най-хубавата среда, с цел да продължим триумфите на клуба от последните 15 години. Очаквам с неспокойствие новото предизвикателство и се надявам, че ще мога да употребявам цялото си футболно знание и опит, с цел да оказа помощ на клуба да реализира още по-големи триумфи в бъдеще”, показа Петър Чех след назначението си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР