Бившият вратар на Реал Мадрид и Порто Икер Касияс заяви,

...
Бившият вратар на Реал Мадрид и Порто Икер Касияс заяви,
Коментари Харесай

Касияс заплаши: Ще съдя всеки, който си измисля истории за мен

Бившият вратар на " Реал " Мадрид и " Порто " Икер Касияс съобщи, че ще подведе под правосъдна отговорност всеки, който популяризира погрешни изказвания за него и фамилията му. Повод за формалното изказване на футболиста, който приключи кариерата си през 2020 година, откакто претърпя инфаркт и за малко беше в болница, евентуално е появилата се информация, че има връзка с българска хубавица.

Според предаването " Салваме " по телевизия " Телесинко ", Касияс и Надя Александрова са в интимна връзка. 29-годишната инфлуенсърка удостовери това по телефона и съобщи, че малко на брой знаят за техните връзки.

Касияс, който сега се развежда с испанската журналистка Сара Карбонеро, реагира стремително.

Comunicado oficial
— Iker Casillas (@IkerCasillas)

" Предвид оповестените информации за мен в последната седмица, би трябвало да изляза с изказване, с цел да изясня някои детайлности от своя персонален живот и този на фамилията ми. Медийният тормоз, на който сме жертва аз и околните ми, нанася изключителни вреди. Искам да подчертая, че разводът ни е по взаимно единодушие и в общото изказване със брачната половинка ми помолихме да покажете почитание към нас и децата ни. За жал това не се случи. Вместо него сме очевидци на тормоз ", стартира изказването на Касияс.

" Уморих се да виждам разнообразни хора, които си измислят истории за мен. За това взех решението да повдигна правосъдни обвинявания на всички, които популяризират погрешни изказвания. Те ще би трябвало да ги потвърдят пред закона ", закани се още той.

Касияс и Сара Карбонеро бяха една от емблематичните двойки в испанския футбол. Двамата са основни воин в една от най-известните спортни целувки. През 2010 година Касияс бе част от отбора на Испания, който завоюва международната купа. След финала вратарят не сдържа страстите си и целуна обичаната си в ефир.

Двамата оповестиха, че се разделят през март 2021 година, като бяха безапелационни, че остават в положителни връзки и дружно ще поставят грижи за синовете си - Мартин и Лукас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР