Бившият вратар на Ботев Славчо Тошев намери начин отново да

...
Бившият вратар на Ботев Славчо Тошев намери начин отново да
Коментари Харесай

Славчо Тошев: В Ботев ставаха култови неща

Бившият вратар на Ботев Славчо Тошев откри метод още веднъж да стане забавен. Пазарджиклията, който е по-известен като паркетен лъв разкри забавни обстоятелства от времето, когато пазаше на канарчетата. Той ще се запомни с комичния гол, който пусна в дербито през есента на 2007 година
" В Ботев съм ставал очевидец на паметни неща. Бил съм най-малко три пъти на " погребението " на Димитър Христолов. Феновете вършиха шествия, слагаха ковчег, некролог начело. Заплатите в Пловдив се даваха рядко – на четири месеца се изплащаха по 50% с заричане за останалите, които по този начин и не се плащаха. Веднъж Христолов сподели пред тима, че е уредил подготовка в Италия, контролни мачове, всичко. Отидохме там след пътешестване с трен и се оказа, че в хотела не знаеха за идващ футболен тим. Нямаха задоволително свободни стаи. Наложи се да спим по 4-5 индивида в двойна стая. Цялата стая беше в сакове, а по пода спят хора. Цирк!

Отделно контролните мачове бяха на по 300 километра разстояние, в планински регион. Храната беше малко. Хапваме заран малко, потегляме с рейс и след 5-6 часа път играем, а по-късно наопаки същото. За един мач с Левски пристигнахме в София с сякаш нов рейс. Нито обаче му работеше климатикът, нито му се отваряха прозорците. Когато пристигнахме на " Герена ", двама повърнаха, а един беше пред топлинен удар. И след един час излязохме против Левски ", спомня си още някогашният вратар ", описа Тошев пред Спортал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР