Бившият вокалист, фронтменът на Smash Mouth Стив Харвел, който беше

...
Бившият вокалист, фронтменът на Smash Mouth Стив Харвел, който беше
Коментари Харесай

Почина Стив Харвел, автор на хита Шрек

Бившият вокалист, фронтменът на Smash Mouth Стив Харвел, който беше създател на именития саундтрак към анимационния филм " Шрек " All Star, умря на 57-годишна възраст. За гибелта на музиканта заяви порталът Rolling Stone, базирайки се на мениджъра на групата Робърт Хейс.

„ Наследството на Стив ще продължи да живее в музиката. Със Steve, Smash Mouth са продали над 10 милиона албума по целия свят и са оглавили класациите с два номер 1 сингъла, пет Топ 40 сингъла, три Hot 100 сингъла, четири Billboard 200 албума и номинация за Грами, да не приказваме за стотици филми и телевизия прожекции, телевизия и, несъмнено, музикалните характерности на Шрек, ” сподели мениджърът.

Според Хейс Харуел е умрял " спокойно и умерено ", заобиколен от фамилията и приятелите си. Мениджърът назова повода за гибелта - чернодробна непълнота, влошена заради медицински затруднения.

По-рано беше обявено, че на Харуел му остава към седмица живот, защото е в последния етап на съществено заболяване. Известно е, че музикантът е изписан от болничното заведение и изпратен вкъщи, с цел да могат околните му да се сбогуват с него.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР