Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков обяви, че няма да

...
Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков обяви, че няма да
Коментари Харесай

Наглото какаду Лечков: Аз и Боби обрахме негативите

Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков разгласи, че няма да бъде повече част от Изпълкома и няма да одобри друга служба, в случай че новият президент Георги ИвановГонзо му предложи. Той е уверен, че точно той и Борислав Михайлов са обрали сериозните негативи на предното ръководство и че в този момент младите имат по-спокойно поле за изява.

" Мисля, че Боби реализира резултатите, които искаше! Напрегнато е, обикновено. Не всичко, което хвърчи се яде. Боби си потегля, мисля, че е постигнал резултатите, които е желал. Както стана видно и ясно, няма да бъда част от Изпълкома на новия президент.

Няма да приема, в случай че ми бъде препоръчана и друга служба. Казал съм, че когато Боби си тръгне, и аз ще си потегли. Конгресът беше задоволително транспарантен - от моя позиция всичко е наред, само че в случай че има недоволни, дано да си кажат.

Клубовете избират и би трябвало да уважим техния избор. Дано да не бъдат разочаровани за напред. Убеден съм, че изборът на Гонзо ще бъде смяна, а не замяна ", разяснява Лечков.

" Ако националният тим има малко по-добри резултати, всички ще бъдем удовлетворени. Гонзо си направи транспарантна акция и мисля, че е безусловно еманципиран от Борислав Михайлов. Хората направиха избора си. Негативът го обра предходното управление - аз, Боби и другите, в този момент е ред на младите. Разделям се с позитивни страсти с БФС. Трябва да проявим схващане към избора на новия Изпълком ", добави още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР