Бившият вицепремиер Валери Симеонов не вижда основания да се притеснява

...
Бившият вицепремиер Валери Симеонов не вижда основания да се притеснява
Коментари Харесай

Валери Симеонов не се притеснява от проверка на съоръжението по границата с Турция

Бившият вицепремиер Валери Симеонов не вижда учредения да се тормози от възможни нарушавания при създаване на преградното оборудване по границата с Турция.

Това стана ясно от коментара му в коридорите на Народното събрание във връзка думите на основния прокурор Сотир Цацаров в " Шоуто на Слави ", че в случай че експертиза удостовери изводите за нередности в отчета на ДАНС при създаване на оградата, ще има обвинени министри и регионални шефове:

" Това е работата на Прокуратурата - да се ревизира и да се открива има ли такова нещо, или няма. Аз доколкото съм имал контакт с регионалните шефове, не видях такова нещо, не съм проверявал в детайли, само че и не позволявам. Смятам, че хората си свършиха работата добре ", сподели Симеонов. 

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова декларираното от основния прокурор Сотир Цацаров е доказателство, че сигналът за оградата, импортиран от депутата от левицата Елена Йончева, е имал учредения. Нинова приветства и готовността за инспекция и на финансовия министър:

" От това, което чух от основния прокурор нощес, има съществени учредения да се счита, че там е осъществено закононарушение. Тоест надяваме се да завърши с обвинителен акт и внасяне в съда и вдишване на отговорност от политически лица, които са взимали тези решения ", сподели Нинова. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР