Бившият вече нападател на Балкан (Ботевград) Кристиян Ковачев се свърза

...
Бившият вече нападател на Балкан (Ботевград) Кристиян Ковачев се свърза
Коментари Харесай

Кристиян Ковачев: Не съм освободен от Балкан, аз сам напуснах отбора

Бившият към този момент нападател на Балкан (Ботевград) Кристиян Ковачев се свърза с нашата медия след напускането си на отбора. Според него той е иницирал раздялата си с ботевградчани преди дуела с Банско приключил 2:2, а не е бил освободен каквато бе досегашната информация. Ковачев е неудовлетворен от отношението на президента на клуба Иван Редовски и от неизплатените си хонорари, като те стават съществена причина за неговото решение.
 Иван Редовски
" По принцип съм много спокоен човек и виждам да не влизам в спорове, само че откакто Редовски е решил да лъже и да се пробва да петни името ми, желая да кажа по какъв начин в действителност седят нещата. В публикацията, която беше оповестена пишеше, че съм бил освободен от Балкан, което не дава отговор на истината, тъй като аз самичък напуснах тима преди мача с Банско, което елементарно може да се ревизира. " - стартира Ковачев.

" Причините, заради които напуснах не са една или две. Вероятно изявлението му е подбудено от слабите резултати от пролетта, а и от отхвърли ми да се върна в клуба, откакто бях потърсен от него, откакто напуснах. Да стартираме от там, че за 4 месеца от втория полусезон съм получил 1 заплата. Водил съм непрекъснато диалози с него, само че всякога имаше оправдания, че щом съм контузен няма да получа заплата, че няма резултати, и какво ли още не. Плащанията в клуба постоянно са били с огромно забавяне, най-малко що се е отнасяло до мен, а и освен. Преди да напусна на някои момчета се дължаха пътни за по 3 седмици, наградите ни бяха обвързани с огромно количество мачове, което не бе реалистична цел и общо взето означаваше прекъсване на наградите. Многократно при травми, които са били вследствие на неприятния подготвителен развой и неприятния терен не съм получавал пари, а съм си плащал всичко самичък. " - приключи нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР