Бившият вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов се яви на

...
Бившият вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов се яви на
Коментари Харесай

Бившият вътрешен министър Младен Маринов е на разпит в МВР

Бившият вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов се яви на разпит в Министерство на вътрешните работи. В края на предходната седмица Министерство на вътрешните работи популяризира видео запис, изработен със специфични разследващи средства, по какъв начин някогашният министър на вътрешните работи е бил на среща с хора на Маргините и Митьо Очите дружно със Станислав Недков-Стъки и притежателите на " Делта гард ".

Беше оповестено и че Главна дирекция " Национална полиция " ревизира по какъв начин автомобил на компанията " Изамет " от следствието " Осемте джуджета " е станала благосъстоятелност на дъщерята на Маринов. Разпитът му би трябвало да обясни това. Насрочването на разпита му следва, като ще бъде викана и щерка му.

Призовката за Маринов е била връчена мината сряда на брачната половинка му, научи " Сега ". Тя е била за четвъртък следобяд. Маринов обаче се обадил по телефона и обяснил, че е ангажиран с акцията, само че в понеделник, т.е. през днешния ден ще се обади да каже по кое време ще се яви. До през днешния ден на обяд той се беше обадил, нито вдигаше телефона си. Ако не се беше явил, Маринов подлежеше първо на санкция, а по-късно и на наложително довеждане.

Дъщерята на Маринов също е имала призовка за предишния четвъртък, само че тя обяснила, че юристът й е ангажиран за тогава и ще се обади в понеделник. По същия метод досега не се е обадила, нито дава отговор на телефона си. Сега обаче се чака да бъде разпитана след татко си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР