Бившият външен министър и настоящ кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева

...
Бившият външен министър и настоящ кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Инфлацията на храните е над 40%, в поредица от много сериозни кризи сме

Бившият външен министър и сегашен кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева съобщи по NOVA NEWS, че тази акция е друга, тъй като България е в доста съществени рецесии.
 
" Те са няколко. Сигнали за това имаше още предходната есен. Българските жители са съществено обезпокоени за работата си, за приходите си, за това дали ще могат да покрият разноските си. Инфлацията на питателните артикули е над 40%. Бежанската рецесия още веднъж чука на вратата ".
 
Според нея, част от рецесиите в България са свързани с геополитическата конюнктура, само че за жалост българското държавно управление е направило доста, с цел да ги задълбочи. " Когато ставаше въпрос за подкрепяне на Украйна с въоръжение, те под килимчето продаваха, само че ясно не го споделиха, с което заблудиха българските жители. За всички към този момент е ясно, че България е изнасяла оръжие ", сподели Захариева.
 
" Има тотално ерозиране в доверието и в парламентаризма, което е огромен проблем. Той ще има дълготрайни последствия. Сега съставянето на държавно управление няма да е по-лесно. Кризите са доста по-дълбоки. Надявам се Руската Федерация да е осъзнала, че не може да диктува вътрешната политика и геополитическата ориентировка на България ", приключи Захариева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР