Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев - Гочето е възхитен

...
Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев - Гочето е възхитен
Коментари Харесай

Гочето възхитен от работата на Ел Маестро

Бившият треньор на ЦСКА Георги Василев - Гочето е очарован от резултатите от късата работа на наставника на отбора от Борисовата градина Нестор Ел Маестро. Според Гочето точно Ел Маестро е повода за мощното показване на отбора против Адмира Вакер при успеха с 3:0 в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

" Като върша съпоставяне с предишния сезон в този момент тимът работи много по-интересно и разнообразно в офанзива. Виновникът е треньорът. Изпълнителите са приятни за гледане, тъй като виждаме скорост, самостоятелна техника, избиране на разнообразни позиции. Най-важните фигури са Кирил Десподов и Мауридес, само че Джеси се оформя като трети клюбов човек.

През предишния сезон в случай че Каранга и Десподов нямаха ден, то и ЦСКА страдаше. Сега е друго. Все отново Адмира не е аршин, тъй като не знаем какво е действителното положение на този тим. Очаквам победа и на реванша. Евромаята, която има този клуб, се усети в цялостната си степен.

В Рига тимът оцеля с темперамент, в този момент се оправи със мощна игра. Вече може да се мисли за Копенхаген. Датчаните са елементарно разбираем тим и българският отбор има нелоши шансове да ги преодолее ", споделя Гочето пред " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР