Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков коментира пред Мач

...
Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков коментира пред Мач
Коментари Харесай

Александър Станков за ситуацията в ЦСКА: Важното е да върви строежът на стадиона, всичко останало ще се изтърпи

Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков разяснява пред " Мач Телеграф " на кои позиции би трябвало да се подсилят " алените " време на зимната пауза. Според него няма да е от огромно значение, че тимът ще играе на стадион " Васил Левски ", напролет, поради идната реорганизация на стадион " Българска войска ".

" Според мен за освобождение има много играчи в ЦСКА. Иначе би трябвало да се вземе наложително един футболист в отбрана. В средата на терена би трябвало да се притегли един, както нападателен, по този начин и отбранителен халф. Ако имат опция - едно крило да се вземе, ще е супер. Не имам вяра да се изпълнят на 100% проектите, тъй като в никакъв случай не се случва. Мисля, че най-малко двама играчи ще се привлекат. По-добре да се вземат по-малко футболисти, а не да се пазари на кг. Никога не съм бил последовател на това да се притеглят 10 играча. Един да се вземе, само че да е първокласен. Това за мен е вярно ", стартира той.

" За мен е обикновено да има сред пет и седем контроли по време на паузата. Не знам за какво Левски са решили да играят девет, само че аз мисля, че сред пет и седем е изцяло обикновено. Винаги съм бил последовател на това да се играе против мощни тимове. Това, че ЦСКА от пролетта няма да играе на " Армията ", а на " Васил Левски ", не мисля, че ще повлияе по някакъв метод. В тима има много чужденци и дали ще играят на " Българска войска ", или на Националния стадион, няма да е от огромно значение. Подкрепата на " Армията " е по-различна, само че почитателите ще са зад тима и на " Васил Левски ". Стига футболистите да демонстрират добра игра и да печелят. Важното е в последна сметка да върви градежът на стадиона. Всичко останало ще се изтърпи ", заяви Станков.
 Сашо Станков: ЦСКА в трети следващ мач демонстрира израстване, вложенията дават резултат
Сашо Станков: ЦСКА в трети следващ мач демонстрира израстване, вложенията дават резултат

Победата над Ботев в Пловдив пристигна във значим миг и демонстрира, че отборът излиза от рецесията при започване на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР