Бившият треньор на Пари Сен Жермен Унай Емери е в

...
Бившият треньор на Пари Сен Жермен Унай Емери е в
Коментари Харесай

Арсенал преговаря с Унай Емери за мениджърския пост

Бившият треньор на Пари Сен Жермен Унай Емери е в Лондон, с цел да беседва с управлението на Арсенал по отношение на свободния мениджърски пост, оповестява Sky Sports.

В края на миналия сезон Арсен Венгер напусна " артилеристите " след близо 22 години отпред на отбора, като шефовете на отбора интензивно търсят негов заместител. На Острова се считаше, че любимец за поста е някогашният капитан на лондончани Микел Артета, който сега е помощник на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити. Възможно е обаче от Арсенал да заложат на по-доказан експерт и да назначат Емери. 46-годишният испанец води ПСЖ в последните два сезона и макар че завоюва домакински требъл през този сезон, бе сменен от Томас Тухел, откакто не съумя да реализира нищо удивително в Шампионската лига. Преди престоя си в Париж, Емери изкара сполучлив интервал в Севиля, като завоюва три пъти поред Лига Европа с испанския клуб.

Сред другите спрягани имена за нов управител на Арсенал са Патрик Виера и Луис Енрике, като се чака клубът да разгласи избраника си преди началото на Световното състезание в Русия в средата на идващия месец. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР