Бившият треньор на Левски и Лудогорец - Стойчо Стоев, сподели

...
Бившият треньор на Левски и Лудогорец - Стойчо Стоев, сподели
Коментари Харесай

Стоев: Трудно някой ще свали Лудогорец от върха

Бившият треньор на Левски и Лудогорец - Стойчо Стоев, показа упованията си за днешната среща сред двата отбора.

" Има мотиви да се надяваме, че Левски и Лудогорец ще създадат един прекрасен дуел. Играят добър и атакуващ футбол, а това се харесва на хората. Двата тима влизат в това дерби след много сложни мачове и значими победи, само че имаха задоволително време да възстановят силите. Отборите в България към този момент би трябвало да са привикнали на малко по-сгъстен цикъл. Мисля, че след зимната пауза и двата тима подвигнаха равнището си. Левски претърпя компликациите, които имаше в края на есента. Сега вървят добре и се стабилизираха. Въпреки напускането на съществени играчи, най-много Уелтън, бих споделил, че това не им се отрази игрово.

Лудогорец напролет постоянно подвига оборотите. Особено откакто приключат с уговорките в европейските клубни шампионати. Концентрират се в шампионата. Винаги може да станем очевидци на изненада и някой различен да стане първенец, само че това мъчно може да се случи. Вижда се, че Лудогорец имат най-качествен състав, а също така има и дълбочина. При тях не се усеща неналичието на даден футболист, а при другите тимове не е по този начин. Нямат тази ширина и излизането на съществени състезатели се отразява на представянето.

Твърде рано е да се вършат изводи за представянето на новите играчи на Левски. Трябва да мине още време и ще забележим. Липсата на Уелтън, Роналдо, Петрис, Краев и Дарлан не се усеща. Това е най-интересното. Имаше терзания, че това може да се отрази, само че съгласно мен не стоят по този метод нещата. Поне до този миг. Концентрацията в идната среща ще е едно от основните неща за изхода на мача. Във всеки един миг може нещо да се случи, в случай че не си съсредоточен.

И двата тима имат мощни играчи в нахлуване, които могат да създадат разликата. Много зависи по какъв начин ще подходят двата тима. Ще бъде забавно. Надявам се да стане прекрасен дуел и по-добрият да победи. Обикновено мачовете сред Лудогорец и Левски са постоянно завладяващи и е имало заряд. Дано почитателите и на двата тима да изпълнят стадиона и да има приятна атмосфера ", разяснява пред " Мач Телеграф " Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР