Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Николай Киров се изказа остро

...
Бившият треньор на Ботев (Пловдив) Николай Киров се изказа остро
Коментари Харесай

Бившият треньор на "Ботев": Собственикът искаше да плаши играчите с охраната си

Бившият треньор на " Ботев " (Пловдив) Николай Киров се изрече остро против политиката на управлението на клуба по отношение на футболистите. Той разкри, че по времето, в което е работил в клуба, е имало заплаха играчите да бъдат сплашвани от защитата на притежателя Георги Самуилов.

Футболистите и чиновници на " канарчетата " бяха подложени на полиграф в последните седмици, а съгласно Киров това не е обикновено. Действията на " Ботев " бяха стимулирани като " създаване на самостоятелни профили " и " инвестиция в личен състав ".

" По никакъв метод не е обикновено да се подлагат играчите на полиграф. Слушах изпълнителния шеф, който сподели, че това е естествена процедура в европейските клубове, само че това не е по този начин. Не е обикновено да нямаш религия на своите състезатели, даже да ги наричаш личен състав, тъй като те са капиталът на един клуб ", сподели Киров пред Канал 3.

Бившият треньор добави, че по негово време постоянно са налагани санкции. " Екстравагантни хрумвания имаше и по мое време, мога да си спомня незадълбочено. Почти всяка седмица трябваше да се глобяват състезателите, само че имаше един интервал, в който щяхме да вкарваме защита на притежателя вътре да ги плаши. Това са неща, които нямат нищо общо със сериозната активност ".

Киров беше отпред на " Ботев " сред 2016 и 2019 година, като при него отборът завоюва Купата и Суперкупата на България през сезон 2016-17. След изгубения край за купата против " Локомотив " (Пловдив) в края на предишния сезон треньорът беше освободен.

Какво счита Асоциацията на професионалните футболисти за случая четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР