Бившият топ модел Ирен Онтева се събра с бизнесмена Христо

...
Бившият топ модел Ирен Онтева се събра с бизнесмена Христо
Коментари Харесай

Онтева и Сираков празнуват в най-скъпия ресторант в Монако

Бившият топ модел Ирен Онтева се събра с предприемача Христо Сираков, от който има дете. И то не къде да е, а в Монако - обичаното място на богати и известни. Плейбоят и манекенката са разграничени от години, само че явно са в съвършени връзки, стана ясно на рождения ден на хубавицата, където господин Стоте манекенки беше специфичен посетител, научи HotNews.bg. Неотлъчно до тях беше и сина им Кристиан.

Онтева, която навърши 43, посрещна празника си в един от най-изисканите и скъпи заведения за хранене в Монако - съветския La Maree. На купона участваха още сестра й София и приятелки, измежду които първата у нас "Мис Плеймейт " Мадлен Пенева. Рожденичката беше и със своя обичан - италианец милионер.



Запознати разкриха пред HotNews, че рождения ден на Онтева е коствал съвсем 5000 евро. Манекенката почерпила гостите си с едни от най-скъпите виновност от менюто, морски деликатеси и още капризи за небцето. Партито траяло и по-късно с коктейл в Le Bar Américain в фамозния Hotel De Paris, Монако.

След празника си, Ирен не има намерение да се прибира в България и продължи с почивката си в Сен Тропе.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР