Бившият световен шампион за Мерцедес Нико Розберг вярва, че за

...
Бившият световен шампион за Мерцедес Нико Розберг вярва, че за
Коментари Харесай

Нико Розберг: Ред Бул имат най-бързата кола и най-добрия пилот в момента

Бившият международен първенец за Мерцедес Нико Розберг има вяра, че за другите тимове ще е доста мъчно да се съпоставят с Ред Бул и през сезон 2023. 

След като Макс Верстапен завоюва купата в Гран При на Япония, " биковете " победиха и в отборното класиране за конструкторите в Гран При на Съединени американски щати. С тази отборна купа, Ред Бул прекъсва поредицата от 8 трофея за тима на Мерцедес.

" Ред Бул господства по метод сходен на Мерцедес през последните години ", съобщи Нико Розберг пред Sky Sports.

" Осигуриха си и тилтата при конструкторите толкоз рано, те просто преобладават по всяка точка, тъкмо както Мерцедес го вършиха. Ред Бул имат бърза кола, само че освен това. Те демонстрираха и доста положително развиване на болида през сезона, както и усъвършенствана надеждност на колата и обособените й съставни елементи. Те са и с водача, който е най-хубавият или еднакъв на най-хубавия във Формула 1 сега. Винаги се оправят ужасно и със тактиките по време на надпреварите. Всичко се подрежда и пасва просто перфекто за тях, даже моторът наподобява страховит ", показа още някогашният водач на " сребърните стрели ".

" Определено навлизаме в интервал, в който ще е мъчно за някой от другите тимове да се приближи до Ред Бул, даже през идната година. Ще бъде доста мъчно за Мерцедес, както и за Ферари ", приключи Розберг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР