Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри се обърна

...
Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри се обърна
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Колко време трябва да чакам? Невинен съм

Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри се обърна към Британския съвет по надзор на бокса, с цел да прегледа най-сетне случая му и да вземе решение за бъдещето му.

29-годишният британец, който не се е боксирал съвсем 2 години, желае да възобнови кариерата си, откакто имаше интервал на персонални проблеми и съмнение в приложимост на неразрешени стимуланти. Фюри още веднъж тренира крепко и разгласи, че е свалил 12 кг от тежестта си единствено за две седмици и се надява, че ще получи зелена светлина да се боксира още веднъж.

Завръщането му през май беше отсрочено за юли, преди Бордът да признае, че самостоятелна комисия към момента не е определил дата, на която ще бъде прегледан случая на Фюри.

How long must I be maid wait to return to what I do best? pic.twitter.com/FtYBZiR1n4
— TYSON2FASTFURY (@Tyson_Fury) 17 септември 2017 година
“Колко още време ще бъде държан надалеч от кръга? Изминаха 15 месеца от както против мен се води следствие. Не позволявате на почтен човек да дефинира ориста си и да обезпечи финансово фамилията си. С всички останали се разбирате единствено за няколко месеца. Защо тогава аз би трябвало да бъде третиран по- друг метод? Сигурно би трябвало да има някакъв закон за нарушение на човешките права, предотвратяващ това да се случи и на други боксьори. Или ме накажете или ме оневинете! Защото моята кариера е в застой отдавна. Искам да продължа напред с живота си.! Изчистете името ми и ме оставате да се върна към славните си дни”„ написа Тайсън Фюри в профила си в Twitter .

Tyson Fury Pleads With UKAD To Render Decision on His Career https://t.co/QgHlAecbkr #boxing pic.twitter.com/S8r90Jq1zx
— BoxingScene.com (@boxingscene) 18 септември 2017 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР