Бившият световен шампион по плуване Филипо Манини помогна на турист,

...
Бившият световен шампион по плуване Филипо Манини помогна на турист,
Коментари Харесай

Световен шампион спаси от удавяне турист в Италия

Бившият международен първенец по плуване Филипо Манини оказа помощ на екскурзиант, отвеян във вътрешността в морето край Сардиния, съобщи АП.

Мъжът влезнал в морето с надуваема плажна играчка, само че вятърът го отнесъл. Приятелите му повикали спасителите на помощ, само че до момента в който те съумеят да стигнат до него, в трагичната обстановка се намесил един доста умел плувец.

Манини плувал с приятелката си – манекенката Джорджия Палмас, когато схванал, че човек се нуждае от помощ. За бронзовия медалист от Атина 2004 не било проблем бързо да стигне до удавника. „ Имаше проблеми. В един миг той се изплаши, не можеше да се движи и нагълта вода. Когато стигнах до него, не можеше даже да говори”, описа първенецът през „ Газета дело спорт”.

Филипо Манини е безапелационен, че просто е направил това, което е трябвало - останал при мъжа до идването на спасителите.

Плувецът приключи кариерата си през предходната година след наказване за допинг. Има две международни трофеи на 100 м свободен жанр – от 2005 година и от 2007 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР