Бившият световен шампион по бокс за професионалисти Флойд Мейуедър се

...
Бившият световен шампион по бокс за професионалисти Флойд Мейуедър се
Коментари Харесай

Мейуедър: МакЛузър дори не може да спечели в спорта си, а говори за битка с Пакяо!

Бившият международен първенец по бокс за експерти Флойд Мейуедър се нахвърли против суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който тази заран в Абу Даби беше нокаутиран във втория рунд от Дъстин Порие.
Макгрегър направи своя дебют в професионалния бокс през август 2017 година тъкмо против Мейуедър. Мейуедър нокаутира Макгрегър в 10-ия рунд. След борбата Мейуедър се отдръпна от спорта вечно.

През последните няколко години Макгрегър направи няколко опита да обезпечи реванш с Мейуедър, а напълно неотдавна се появи информация, че двамата водят секрети договаряния за нова борба. Макгрегър бе насочил вниманието си към боксов мач с сегашния първенец на WBA в полусредна категория Мани Пакяо.

След като претърпя загуба с нокаут от Дъстин Порие, бъдещата борба на Конър с Мани Пакяо евентуално няма по какъв начин да се организира.

" Светът знае, че актьорът МакЛузър желае да открадне всичко от мен и да бъде обичан, а аз да съм ненавиждан. Това просто ви дава да разберете, че расизмът към момента съществува. Просто знайте, че този клошар в никакъв случай няма да бъде като мен или да бъде на моето равнище. Аз съм преди малко построен друг, мисленето ми е на друга планета, уменията ми са ненадминати, аз съм естествено роден победител и да, приказвам доста нелепости ", съобщи Флойд Мейуедър.
„ Тъжно е, че може да бъдеш неприятното чернокожо дете от гетото, което цялостен живот се е справяло с расизма и работи извънредно интензивно, с цел да сложи себе си и фамилията си в по-добро състояние, а по-голямата част от омразата идва от моите хора. Конър Макгрегър даже не може да победи в личния си спорт, а приказва за връщане към бокса, с цел да се бие с Мани Пакяо. Никой не желае да го види”, безапелационен е Мейуедър.

View this post on Instagram

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР