Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал остана

...
Бившият световен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал остана
Коментари Харесай

90 победи на Ролан Гарос не стигат, Надал е жаден за още успехи

Бившият международен номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал остана удовлетворен от успеха си над Хуан Игнасио Лондеро в четвъртия кръг на шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ".
 Фед Експрес продължава по график на Ролан Гарос (видео)
Това 90-и триумф в кариерата на Матадора в конкуренцията в Париж. От огромните имена в тениса единствено Роджър Федерер на Откритото състезание на Австралия и Уимбълдън, както и Джими Конърс на US Open могат да се похвалят с сходно достижение.

" Беше доста прохладно на корта, тъй че беше в действителност мъчно да се хване някакъв темп. Мисля, че се оправих обаче добре в тези условия.

Лондеро е рисков тенисист, непрекъснато се опитваше да ме притиска. Действа нападателно на корта, добър съперник. При това състояние аз съм още по-доволен от успеха си над него.

Да, 90-те победи на " Ролан Гарос " са един в действителност необикновен резултат за мен. Не знам какво ще се случи нататък, само че поставям оптимални старания да играя на равнище.

Мнозина считат, че никой след мен няма да завоюва 11 пъти този шампионат. Аз съм просто елементарен човек и давам каквото мога от себе си на корта ", сподели Надал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР