Бившият старши-треньор на Барселона Кике Сетиен сподели, че отново би

...
Бившият старши-треньор на Барселона Кике Сетиен сподели, че отново би
Коментари Харесай

Кике Сетиен: Разбира се, че бих се върнал в Барселона

Бившият старши-треньор на Барселона Кике Сетиен показа, че още веднъж би поел тима, макар несполучливия си интервал на " Камп Ноу " през втората половина на предишния сезон.

" Опитът ми в Барселона беше извънреден. Вярно е, че не се наслаждавахме на това, което бихме желали, само че срещнахме много огромни компликации. Разбира се, че бих се върнал в Барселона. Никога няма да скърбя, че отидох там, изобщо дори. Вече превъзмогнах тъгата по случилото се с мен в Барселона. Това беше случай, следващият подобен в моята работа.

Популярността ми? Ако успееш да се изолираш малко от целия звук, можеш да живееш почти умерено. Смених си телефонния номер, стопират ме на улицата, желаят ми изявленията, само че се пробвам да бъда същият. Данните демонстрират, че в Барселона успяхме да се подобрим в някои аспекти още от началото. Става въпрос за спечелването на доста повече топки в противниковото поле, за по-дълго владеене на топката, за по-добър надзор на контраатаките и за повече завършващи удари. Това са справедливи данни.

За 14-годишна кариера в никакъв случай не съм имал проблеми с мои играчи, единствено с трима-четирима. Въпреки че огромните футболисти вършат разликата, това им коства все по-големи старания, тъй като те се приготвят доста добре за мачовете. Работата им в тактическо и физическо отношение е изключителна. Вярно е, че в доста случаи футболът не е толкоз зрелищен, само че резултатът е по-непредвидим. С изключение на мачовете на Реал Мадрид и Барселона, останалите са много оспорвани. Нито се усещам неловко, нито пострадвам, че съм без работа сега. От бъдещите оферти зависи дали ще се върна като треньор, или не ", сподели Кике Сетиен по време на спортно събитие в Галисия.
 Осман Дембеле се завръща в отбора на Барселона
Осман Дембеле се завръща в отбора на Барселона

Меси отвън сметките довечера
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР