Бившият старши съветник на Обама Дейвид Акселрод коментира скорошно проучване

...
Бившият старши съветник на Обама Дейвид Акселрод коментира скорошно проучване
Коментари Харесай

Бившият съветник на Обама Дейвид Акселрод казва, че проучването, показващо рекордно ниско одобрение на Байдън, е „много, много мрачно“

Бившият старши консултант на Обама Дейвид Акселрод разяснява скорошно изследване на Wall Street Journal, което слага цифрите за утвърждение на президента Байдън на рекордно ниски равнища, заявявайки, че е „ доста, доста тъмно “ за акцията му за преизбиране.

Акселрод направи мненията в събота по време на подкаста „ Hacks on Tap “ дружно с политическия съветник Майк Мърфи и някогашния прессекретар на Обама в Белия дом Робърт Гибс.

Проучването на Уолстрийт Джърнъл, което Акселрод обсъждаше, демонстрира, че някогашният президент Доналд Тръмп води Байдън с 47% на 43% при хипотетично с двама души в бюлетината. Тръмп води с 37% на 31% в хипотетично гласоподаване с изброени петима самостоятелни претенденти.

Одобрението за работа на Байдън доближи единствено 37%, ново рекордно ниско равнище за анкетата на WSJ, а 61% от далите отговор вижте цялостния имидж на президента в отрицателна светлина.

„ Одобрението за работа понижа, рейтингите като цяло понижиха, множеството от сравненията с Тръмп не са до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР