Бившият специален агент на американските тайни служби Еви Пумпурас твърди,

...
Бившият специален агент на американските тайни служби Еви Пумпурас твърди,
Коментари Харесай

Агент от тайните служби: Белият дом е обитаван от „призраци на бивши президенти

Бившият специфичен сътрудник на американските секрети служби Еви Пумпурас твърди, че е чувала странни гласове и стъпки в коридорите на Белия дом. Сигурна е, че няколко пъти се е натъквала на призраците на някогашни президенти. 

Жената е осигурявала защита по време на администрациите на Клинтън, Буш и Обама. Американката е уверена, че Белият дом е населяван от духове, пише Daily Star.

Еви Пумпурас прекарва години в фамозното имение на Pennsylvania Avenue 1600, защитавайки жителите му от евентуални закани. Въпреки това, най-страшните неща, с които се е сблъсквала, сподели тя, не са били терористи, а „ истории на ужасите “. Хора, някои от които са служили в Белия дом от десетилетия, й разказали за свръхестествената история на постройката.

„ Казаха ми, когато работех среднощна промяна, „ О, да, там има призраци “. Казаха ми „ Не чуваш ли звука на ключовете през нощта? “, а когато аз оговорих утвърдително, те дбавиха: това е фантом “, сподели американката пред подкастъра Майк Ритланд.
 Белия дом, призраци в Белия дом, призраци на президенти, Ейбрахам Линкълн Снимка: whitehouse.gov
Смята се, че тази емблематична постройка е дом на няколко духове, най-много Ейбрахам Линкълн. Първата дама Грейс Кулидж твърди, че го е видяла да гледа през прозореца на офиса си.

„ Казват, че Линкълн постоянно се връща, когато почувства, че страната се нуждае от помощ или е в заплаха. Казват, че той просто върви по коридорите на втория етаж, чука на вратите и стои на прозорците “, добави ловецът на духове Джаред Броуч.
 Еви Пумпурас, сътрудник на американските секрети служби, президентска защита, призраци на президенти, истории на ужасите, чиновници на Белия дом, Белия дом Снимка: Instagram
Въпреки това, Еви сподели, че макар че постоянно е чувала " призрачни " гласове и необясними стъпки в Белия дом, до момента в който работи по сигурността на президента Обама, тя в никакъв случай не е казвала на никого за своите свръхестествени срещи.

" Исках да запазя работата си. Имаше моменти, когато правехме ротации на един от етажите. Има фотография на Кенеди, гледащ надолу - имаше моменти, когато минаваш и просто настръхваш ", сподели тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР