Бившият собственик на Левски Васил Божков сподели в интервю пред

...
Бившият собственик на Левски Васил Божков сподели в интервю пред
Коментари Харесай

Божков от Дубай: Не търся пари от Левски

Бившият притежател на Левски Васил Божков показа в изявление пред „ Капитал “, че не търси пари от „ сините “. Божков съобщи, че в случай че Национална агенция за приходите търси нещо от клуба от името на запорирани сдружения, той не може да дава отговор за това. 

" Още преди съм казвал, че няма да диря пари от ПФК Левски. Не съм взел участие в договаряния със Sport Republic. Ако Национална агенция за приходите е търсила нещо от Левски от името на запорираните сдружения, то това не идва от мен. Тези, които най-вече плачат сега, трябваше да мислят повече преди време ", разгласи някогашният притежател и загатна, че страната, а не той, си търси парите.

„ Издаденото през 2019 година позволение за разсрочване на обществените отговорности на клуба не е в действие, защото не са изпълнени изискванията по същото, а точно - образувани са нови отговорности и не са импортирани напълно дължимите вноски според одобрения погасителен проект. Към момента ПФК " Левски " АД няма настоящо позволение за разсрочване/отсрочване на обществените му отговорности. Сметките на ПФК " Левски " АД са запорирани от Национална агенция за приходите, като постъпващите суми се разпределят за погасяване на отговорностите му. Проведени са няколко срещи с управлението на клуба, на които са разисквани опциите на сдружението да заплати дълга си “, дадоха отговор от Национална агенция за приходите на въпрос на „ Капитал “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР