Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира пред bTV тежкото

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира пред bTV тежкото
Коментари Харесай

Тодор Батков би тревога: Ситуацията в Левски е много зле

Бившият притежател на Левски Тодор Батков разяснява пред bTV тежкото състояние, в което се намират " сините ". Адвокатът приказва за провалената договорка с Джоузеф Диксън, а и по други тематики, свързани с клуба от " Герена ".

" Бях чул, че има някакви диалози с Диксън, само че не знаех детайлности. Изненадах се от това, което Наско заяви на могилката на 24 май. Още тогава показах подозрение, въпреки всичко 30 години управлявам огромна адвокатска къща. Някак си не ми се връзваше. България е рискова страна с ниска покупателна дарба, Левски има милиони отговорности, които би трябвало да бъдат покрити. Трябва да генерира отнякъде най-малко 10-12 милиона лв. доходи, с цел да се устоя. И едвам по-късно идва инвестицията, която сама по себе си също е рискова.

На този стадий в България към момента е необходим покровител. Домусчиеви са благодетели на Лудогорец. Те всяка година наливат и то доста. В ЦСКА също. В другото ЦСКА също. Стадионът самичък по себе си може да бъде издигнат, само че клубът би трябвало да бъде обособен. Държавата няма отношение. Нашите игрища са частна благосъстоятелност, дадени са за прилагане.

Не желая да злобея, само че юристите, които Наско е наел, трябваше да го предупредят. Човек, който идва да влага лични пари или носи непознати пари, той се усеща. Диксън май не приличаше на подобен. Не желая да го упреквам момчето. Може би желанието той си го е представял за реалност.

Много е зле обстановката в Левски. Тревожно е ситуацията! Мълчанието не оказва помощ на никого. Да излезнат от клуба и да кажат: " скъпи левскари, обстановката е тази и тази, апелирам ви помогнете, кой с каквото може ".

И още един съвет: да разгласят обособени сметки - искащи да дарят на школата, желавщи да дарят на първи тим. Но ние даже нямаме и първи тим сега, останали са 12 футболисти. Не знам по какъв начин устоят, по какъв начин хранят фамилии. Да не губят религия почитателите. Левски ще го има. От страната да не чакаме, свърши тази работа ", съобщи Тодор Батков в ефира на bTV.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР