Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, изрази притеснения, че

...
Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, изрази притеснения, че
Коментари Харесай

Батков: Финансовото състояние на Левски е много тревожно

Бившият притежател на Левски - Тодор Батков, изрази терзания, че финансовото положение на клуба е доста обезпокоително, само че въпреки всичко обстановката не е съдбовна.

" Финансовото положение на Левски е доста обезпокоително, само че не е съдбовно. Левски е в сърцата на половината българи, тъй че в случай че успее да се стигне до сърцата на повече хора казусът ще се реши съгласно мен. 31 милиона не са чак толкоз доста. Когато аз си потеглих, мисля, че общо отговорностите към всички бяха 4 милиона ", съобщи пред Българска национална телевизия юрист Батков.

Собственикът на " сините " в интервала 2001-2015 година разяснява още и борбата за купата у нас, признавайки, че не желае ЦСКА да стане първенец и добави, че пред Левски задачата е квота за Европа.

" Няма да ми е прелестно, в случай че ЦСКА стане първенец. Не че бих бил благополучен, в случай че купата е при Лудогорец, само че въпреки всичко безконечният зложелател си е безконечен зложелател. За Левски е доста значимо да се класира за Европа. Засега тимът върви добре ", приключи Тодор Батков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР