Бившият собственик на Левски Тодор Батков изрази мнение, че националният

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков изрази мнение, че националният
Коментари Харесай

Батков призова за ограничаване на чужденците в отборите ни

Бившият притежател на Левски Тодор Батков изрази мнение, че националният тим е функционалност на обстановката в клубния футбол и прикани клубните босове да седнат на една маса и да се схванат за ограничение броя на чужденците в тимовете ни. Адвокатът оприличи БФС на окуцял човек.
" Държавата за първи път дава пари за футбол. Не върша вятър на Бойко Борисов, само че с негова помощ се оправиха стадионите, най-малко в " А " група. Първо, страната би трябвало да ревизира, след това да се свика конгрес. В момента БФС е малко окуцял, на един крайник е останал. Легитимното лице е президентът, и откакто той е освободен, обикновено е да се свика нов конгрес. Ако имаме вяра на съда, началник в този момент е Мишо Касабов, само че в случай че имаме вяра на Данчо Лечков, е той съгласно устава. Не съм служител на реда, с цел да проверявам дали е негов подписът. Михайлов способства доста, може да има и неточности. Хубав, неприятен, той е лицето на футбола ни в последните 15 години. Не можем да отречем приноса му, той легитимира футбола ни пред ФИФА и УЕФА, докара пари от там, направи база. Националният тим е функционалност на футбола в клубните ни тимове и на няколко легионери, които играят на открито. Мисля, че ние изпуснахме духа от бутилката - огромните тимове в България, да вземат толкоз чужденци. Как се гради по този начин народен тим? Никак!
В момента националните тимове при юношите старша и младежите са по-добри от мъжете ни. Ако желаеме да има роден футбол, президентите да седнат и да се схванат - да има ограничаване на броя на чужденците, в случай че би трябвало. В някаква степен ми липсва футболът, само че аз не съм се откъснал, изживявам мачовете. Дали бих се върнал в Левски? По-скоро не. Готов съм да оказвам помощ, въпреки всичко ", съобщи Тодор Батков пред bTV.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР