Бившият служител на НАСА МакКлелънд става свидетел на среща между

...
Бившият служител на НАСА МакКлелънд става свидетел на среща между
Коментари Харесай

Бившият служител на НАСА МакКлелънд става свидетел на среща между астронавти и извънземни

Бившият чиновник на НАСА МакКлелънд става очевидец на среща сред астронавти и извънземни …Кларк К. МакКлелънд твърди, че е бил очевидец на среща сред астронавти на НАСА и близо 3-метров извънземен.Той споделя, че е работил за НАСА като оператор на галактически транспортен съд в Космическия център Кенеди във Флорида. По време на кариерата си той взе участие в над 650 задачи.По време на една от задачите МакКлелънд става свидетел на близка среща сред астронавти на НАСА и висок извънземен на галактическата совалка.Според неговите думи, той следи задачата от бюрото си в Центъра за ръководство на изстрелването, когато вижда нещо, което не би трябвало да види.Той твърди:
„ Аз съм някогашен оператор на галактически кораби и галактически совалки. Лично следих на своите 27-инчови видеомонитори извънземно създание с височина близо 3 метра, до момента в който бях на работа в Космическия център Кенеди, Център за пускане.Извънземният стоеше изправен в залата на галактическата совалка с потребен товар и разговаряше с двама американски астронавти от НАСА! Също по този начин видях на мониторите си галактическия транспортен съд на извънземното творение, който се намираше в нормализирана, безвредна орбита в задната част на основните мотори на галактическата совалка.Наблюдавах този случай за към една минута и седем секунди. Достатъчно време с цел да запомня всичко, което видях. “МакКлелънд споделя, че не би могъл да сбърка, защото опитът му в огромна степен подсигурява неговото „ образно различаване на обекти, основани и ръководени от човешката раса, без значение дали са секрети или не “.Той твърди, че не е единственият чиновник, който е станал очевидец на срещата. След случилото се, един от приятелите му споделил, че е видял същия извънземен в отделението на екипажа на совалката.

 Кларк К. МакКлелънд (Снимка НАСА)
Кларк К. МакКлелънд (Снимка НАСА)МакКлелънд споделя:„ Извънземните са тук на Земята, те вървят измежду нас. Те са внедрени в нашите разнообразни държавни управления на Земята. ”НАСА не прави изказвания, отричащи неговите думи, а той разполага със фотоси и документи, които поддържат изказванията му за продължителна кариера в Космическата организация.Четете още: Извънземни хуманоиди снимани от охранителна камера (видео)МакКлелънд продължава да твърди, че НАСА не е гражданска организация.Той споделя:„ Пентагонът е притежател на НАСА. Някои от задачите на Министерството на защитата, в които участвах, бяха строго секретни. При тези задачи в орбита, няколко екипажа се срещаха с извънземни интелигентни същества. “Според изказванията му, НАСА крие основна информация по отношение на контактите с извънземни, до момента в който Съединени американски щати от дълго време поддържат прикрит боен съюз с най-малко една извънземна раса.В странична записка МакКлелънд споделя, че е поддържал близко другарство с астронавта от НАСА – Едгар Мичъл, един от първите пионери в Космоса и шестият човек, стъпил на Луната.Мичъл е покровител на съществуването на извънземни и тяхното наличие на Земята. През 1998 година, на Конференция в Кънектикът той споделя, че е „ 90 % сигурен, че доста от хилядите НЛО, регистрирани от 1940 -те години насам, принадлежат на гости от други планети “.Мичъл е единствено един от многото астронавти, които са откровени за своите възгледи за извънземни цивилизации.Наскоро се появиха няколко изказвания, че камерите на НАСА за предаване онлайн демонстрират НЛО, които се свързват с Международната галактическа станция.Има доста случаи, когато емисията е изрязвана тъкмо, когато се появяват необяснимите обекти. Възможно ли е МКС да служи за срещи с извънземни, без знанието на седемте милиарда души на Земята?Мнозина имат вяра, че МакКлелънд приказва истината. Какво мислите Вие …?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР