Бившият служебен премиер и министър на отбраната Стефан Янев учредява

...
Бившият служебен премиер и министър на отбраната Стефан Янев учредява
Коментари Харесай

Стефан Янев с тежка критика: Пред национална катастрофа сме!

Бившият длъжностен министър председател и министър на защитата Стефан Янев учредява през днешния ден партията " Български напредък ".

" В българското политическо пространство, а и в интернационалното пространство, връзката сред партиите и гражданското общество е нарушена. Зее бездна. Затова нашата упоритост, поставяйки началото на новата партия, е точно да запълним този вакуум ", сподели новият партиен водач преди учредителното заседание на " Български напредък "

" Трябва да създадем по този начин, че партийният живот да бъде обвързван с гражданското общество, да дава отговор на потребностите и желанията на хората за смяна и по-добро ръководство, без значение в коя власт ", добави Янев.

В залата пред съпартийците и медиите той благодари за поддръжката на всички " при построяването на една нова, смислена и потребна групировка ". Уверен съм, че тя ще има значима роля в политическия живот на страната, сподели Стефан Янев.

" Надявам се след време да описваме на децата и внуците си за този ден и без терзание, и без да се срамим, а гледайки обратно с горделивост да споделяме: И аз бях там, бях част от този развой. Днес дружно слагаме едно ново начало, което се надявам да е ново начало и за българската политика. Демонстрация по какъв начин всяка една българска партия би трябвало да работи, а точно - отразявайки желанията на своите гласоподаватели ", продължи Янев.

По думите му, това ще е групировка, която ще бъде покрай хората и ще работи за тях.

" Във вътрешнопартиен проект ще създадем всичко допустимо да бъдат регистрирани позициите и експертизата на нашите симпатизанти. Аз имам вяра, че всеки триумф е резултат от работата на един добър екип. Нашата съществена задача е да изградим тъкмо подобен екип. Да приказваме повече за НИЕ и по-малко за АЗ ", добави Стефан Янев и изясни, че днешното събитие не е просто самоцел.

" Ние не го вършим поради нашето его или тъй като търсим популярност, авторитет. Всеки от нас е постигнал задоволително. Време е да даваме повече за страната си и да мислим за нашето на следващия ден ", съобщи Янев.

" Не можем повече да толерираме политическа безнаказаност, тази непросветеност, този безразсъден авантюризъм, който ни води към дъното. Защото дано го кажем непосредствено - ние сме пред поредна национална злополука, а даже не сме във война ", заключи новият водач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР