Бившият служебен министър на регионалното развитие Виолета Комитова потвърди, че

...
Бившият служебен министър на регионалното развитие Виолета Комитова потвърди, че
Коментари Харесай

Виолета Комитова била подготвена да се кандидатира за кмет на София

Бившият длъжностен министър на районното развиване Виолета Комитова удостовери, че има „ упоритости, подготовка и мощна гражданска поддръжка “, с цел да бъде претендент за кмет на София.„ Затова е допустимо аз да бъда претендент за кмет на идните избори “, разгласи тя пред публицистите по време на конференцията на Политическа партия „ Български напредък “ след изборите.

Според Стефан Янев резултатите са положителни, макар че границата от 4 % за влизане в Народно събрание не беше премината. Отливът на гласоподаватели той свързва с вземането на непопулярни решения като поддръжката за Украйна.

„ Независимо от съществуващото болшинство, подкрепящо това решение, ние се присъединихме към него и добавихме доста значими условия от позиция на сигурността на България. А точно значимото изискване, че всичко, което излезе от инвентара на Българската войска, ще бъде сменено въз основата на това изискване. Виждаме, че значително са улеснени решенията на служебното държавно управление, назначено от президента Радев “, счита Янев.

Сега партията ще се концентрира върху построяването на партийни структури и идния локален избор.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР