Бившият служебен културен министър проф. Велислав Минеков не даде добраоценка

...
Бившият служебен културен министър проф. Велислав Минеков не даде добраоценка
Коментари Харесай

Катастрофално! Как Минеков коментира държавата

Бившият длъжностен културен министър проф. Велислав Минеков не даде добраоценка на актуалното държавно управление, което е в оставка.

Много тъжно е това, което става. Не единствено тъжно, само че за жалост следствията ще бъдат тежки. Всъщност резултатът за тези 6 месеца на беше това, което беше в кръгозора на нашите очаквания и фантазии. Или общо взето – съвсем нищо.

Много се говореше за корупция, само че никой не посегна към тази корупция. Вие знаете, че има нова партия, която се споделя „ Продължаваме Промяната “. Промяната в действителност, в случай че си спомняте имаше от служебните държавни управления, само че не мога да кажа, че тази смяна беше продължена, това е в действителност стана неуместен термин.

Ако  беше продължена, най-малко сигурно щяхме някогашните министри от служебното държавно управление да бъдем запитани, да бъдем пожелани за съвет – безусловно нищо от това не се случи ", сподели той за Фокус.

" Конкретно за моя престой в Министерството, в случай че бях запитан имах доста за описване. Аз съм обезверен, тъй като това, което изпратихме в Прокуратурата стои недокоснато и също така нито един проверяващ публицист не пожела да се заеме с някоя от рисковите тематики. Изобщо връщаме се от начало ", сподели още Минеков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР