Бившият шеф на Пътна полиция“ – София комисар Тенчо Тенев

...
Бившият шеф на Пътна полиция“ – София комисар Тенчо Тенев
Коментари Харесай

Тенев за убийството в Лозен: Веднага трябва да се проверят съмненията за покровителство

Бившият началник на „ Пътна полиция “ – София комисар Тенчо Тенев съобщи в ефира на Нова тв, че се надява за строго наказване на причинителя на двойното ликвидиране край село Лозен.

„ Надявам се да има заслужено правораздаване и в действителност килърът да бъде строго осъден. Искам да изкажа съболезнования за убитите младежи край село Лозен “, съобщи Тенев.

Тенев акцентира, че през последната година произшествията са ескалирали.

„ Нещо се случва с хората. Нещо става. Най-вероятно има нещо, което би трябвало да разровим и да забележим от кое място е всичко това. Защото, виждате, всеки ден има принуждение. Когато медиите дадоха публичност на другите случаи, хората започнаха да дават сигнали и за други случаи от разнообразни градове. Нещо се случва в страната “, уточни той.

Той разяснява и налагания тормоз на служителки на Министерство на вътрешните работи.

„ Направих си труда да видя какъв брой са дамите, които работят в системата на Министерство на вътрешните работи. Те са към 10% от целия разполагаем състав. Най-вероятно на избрани места има такива случаи. Доста млади дами навлязоха към този момент и работят в системата. Красиви, симпатични, най-вероятно някой се е опитал да им основава проблеми. Министерство на вътрешните работи реагира бързо. Имаме задоволително съществени служби, които след подаден сигнал незабавно стартират да реагират “, акцентира Тенев.

По мотив подозренията за застъпничество над причинителя на двойното ликвидиране край село Лозен, Тенев съобщи изрично:

„ Хората се съмняват. Съмненията би трябвало да бъдат тествани. Ако в действителност има такова нещо, в случай че някой го закрилия, в това число някъде по-нагоре отвън Министерство на вътрешните работи, би трябвало незабавно съответните служби да се заемат и да се видят защо става въпрос. Не може да имаш висящо ликвидиране и да се разхождаш на независимост. Вижте какво се случи “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР