Бившият шеф на отборите от Формула 1 на Бенетон и

...
Бившият шеф на отборите от Формула 1 на Бенетон и
Коментари Харесай

Бившият шеф на отборите от Формула 1 се излекувал от коронавирус без да разбере от какво е болен

Бившият началник на тимовете от Формула 1 на Бенетон и Рено Флавио Бриаторе разгласи, че към този момент е изкарал ковид при започване на годината. Веднага щом се е почувствал зле, дон Флавио се е съветвал с доктор, който обаче по това време не е съумял да разбере какво тъкмо му има. В началото на годината в Италия пандемията към момента не бе пламнала и положението на 69-годишния Бриаторе е било несъмнено като пневмония.

" В началото на годината се разболях. Имах температура, кашлица, тежест в гърдите и доста затруднено дишане. Това мое положение продължи към седмица. Отидох на обзор, само че моят лекар не можа да разбере на какво се дължи положението ми. Направиха ми рентгенови фотоси и те демонстрираха сенки в дробовете. Решиха, че имам пневмония. Все още беше прекомерно рано, пандемията не беше застигнала изцяло Италия и информацията за нея беше нищожна “, описа Бриаторе.

" Вече е потвърдено, че по същото време е имало инфектирани у нас с COVID-19 и откакто към този момент се усещах добре, отново отидох на обзор. Тогава лекарят към този момент беше безапелационен, че съм изкарал ковид, само че без тежки затруднения “, приключи италианецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР