Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става татко!

...
Бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става татко!
Коментари Харесай

Татко на 90 години: Бърни Екълстоун чака четвърто дете

Бившият началник на Формула 1 Бърни Екълстоун ще става баща! Радостната вест удостовери самият предприемач пред непосредствен публицист от швейцарското издание " Блик ".

Четвъртото дете на британеца би трябвало да се роди през юли 2020 година - няколко месеца преди самият Екълстоун да навърши 90 години (той е роден на 28 октомври 1930 г.)!

" Дано се научи бързо да играе табла! ", надява се той и прибавя: " След като напуснах Формула 1, имахме много време за тренировки! Иначе няма по какъв начин да устоя. Надявам се всичко да е наред с детето и Фабиана. Дори и това да значи изолацията да продължи по-дълго. За благополучие работата във фермата ни в никакъв случай на свършва. Фабиана пък се грижи за своята ферма за кафе ", изяснява още Екълстоун.

Снимка: Instagram

В момента някогашният началник на Формула 1 се е изолирал обществено дружно със своята половинка и бъдеща майка - Фабиана Флоси, в Сао Пауло.

Британецът подписа брак с Флоси, която е вицепрезидент по маркетинга на Гран при на Бразилия, през 2012 година в Швейцария. В момента тя е на 43 години - с 47 години по-млада от брачна половинка си.

Снимка: Instagram

Екълстоун има 3 дъщери от предходните си връзки. Най-голямата Дебора (от първия му брак с Айви Бамфорд) е на 65 години. От втория си брак - с модела Славица Радич, той има две дъщери, станали известни поради присъединяване си в риалити излъчвания - Тамара (на 35 години) и Петра (на 31 години).

Освен това британецът е дядо на 5 внуци и има едно правнуче.

Пред " Блик " Екълстоун разкрива, че има още един мотив за наслада: " Най-накрая ще е момче! "

" Искаме единствено да е крепко! И се надявам да няма нищо общо с Формула 1 ", прибавя бъдещата майка.

Снимка: Instagram

През 2016 година британецът се отдръпна от ръководството на Формула 1, откакто продаде главния пакет акции на американската корпорация " Либерти Медия ".

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР