Бившият сержант-майор Майкъл Були напълно разгроми разказите на принц Хари

...
Бившият сержант-майор Майкъл Були напълно разгроми разказите на принц Хари
Коментари Харесай

Инструкторът на Хари в армията: Книгата му е пълна с фантазии и лъжи

Бившият сержант-майор Майкъл Були изцяло разгроми разказите на принц Хари за годините му в армията, които е описал в книгата си " Резервен ". Припомняме ви, че записките провокираха невиждан интерес, изключително във Англия. За броени часове четивото се трансформира в най-търсената нехудожествена книга и даже изпревари първа част на Хари Потър по продажби. 

Но в случай че се абстрахираме от блясъка и популяризирането, за което Хари се погрижи усърдно, май ще се окаже, че по страниците са изписани много...измислици. Или най-малко по този начин се изрази Майкъл Були, който преди години е бил инструктор на принца в армията. Той дефинира частта с изповедта на херцога на Съсекс, обвързвана с някои случки по време на службата му, като " мечти ". 

Майкъл прецизира, че историята, която споделя Хари за " гибелен " полет по време на образование, е капакът на неистините. В записките принцът твърди, че инструкторът съзнателно е нанесъл нередовност в самолета без предизвестие и това било част от образованието. 

 принц Хари

Хари продължава описа си, като споделя, че към оня миг си послил, че това е било опит за ликвидиране, защото полетът е бил доста проблематичен, само че Були съумял да овладее обстановката. А по думите на принца - тя била сериозна. Но историята бе тотално отречена от Майкъл: 

" Аз съм шокиран от написаното. Тренировъчните полети се разискват авансово и не се правят, в случай че има нередовност в самолета. Не би трябвало да има никакви изненади в кабината, до момента в който самолетът е във въздуха. Всеки е подготвен да може да излети и не се вършат предпоставки за незабавни и сериозни обстановки. Те биват обсъждани на земята и не по време на подготвителния полет ", споделя Майкъл.

 принц Хари

 

Той обаче не упреква Хари за неточностите, а отбелязва, че съгласно него, те са плод на същинския създател на " Резервен " - Джон Джоузеф Мьорингер. Майкъл прибавя още, че принц Хари е един от най-специалните му възпитаници, освен това не поради произхода си, а поради качествата си като боен и до ден сегашен двамата са в отлични връзки. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР