Бившият селекционер на националния отбор по футбол Станимир Стоилов -

...
Бившият селекционер на националния отбор по футбол Станимир Стоилов -
Коментари Харесай

Мъри: Сами си изградихме националния отбор по този начин

Бившият селекционер на националния тим по футбол Станимир Стоилов - Мъри приказва пред „ Меридиан мач” и показа упованията си за борбата на "лъвовете " с Англия.

"За никой не е загадка, че Англия има по-стойностен тим и по-силни играчи. За нас е значимо по какъв начин ще се представим оптимално съгласно опциите си, по какъв начин ще изглеждаме, а и какъв избор от футболисти е изработен. "

"Ние би трябвало да гледаме най-много по какъв начин се представяме против тимовете от нашата рогозка. Защото този тим е въплъщение на футбола в България. Работата с юношите, положението на клубовете ни. Естествено, уповавам се да се покажем добре ", сподели Стоилов.

"Аз не мога да кажа на футболистите си да нападат в един мач, а в различен да се бранят. Винаги съм желал да играят по един метод. Срещу Англия се представихме добре, просто те вкараха от четири удара. Знаехме, че няма да се класираме. Важното бе да създадем опит да забележим какво можем. А и по този метод най-лесно може да се видят къде не вървят нещата по линии, къде изоставаме. Да се поправят слабостите. Сега също нямаме огромни шансове да се класираме. Затова би трябвало да се гради за идващите квалификации ", съобщи Мъри.

"И преди сме правили положителни мачове с Англия. Затова всички би трябвало да си обичаме националния тим, да го поддържаме, тъй като ние си го изградихме по подобен метод. От школите до клубовете ", приключи Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР