Бившият селекционер на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош е

...
Бившият селекционер на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош е
Коментари Харесай

Фернандо Сантош е фаворит да поеме Полша

Бившият селекционер на националния тим на Португалия Фернандо Сантош е любимец да застане отпред на Полша, осведомят медиите в страната.

Според информациите 68-годишният експерт е дошъл през днешния ден във Варшава за заключителни преводи с полската федерация, като се чака договорът му да бъде до лятото на 2026 година.

За последно Фернандо Сантош бе отпред на Португалия, само че бе уволнен, откакто страната му отпадна в четвъртфиналите на Световното състезание по футбол в Катар след загуба с 0:1 от състава на Мароко.

Преди това пък Сантош изведе " мореплавателите " до успех на Евро 2016, както и до купа в първото издание на шампионата Лига на нациите през 2018/19.

Ако роденият в Лисабон ментор поеме Полша, това ще бъде трети порен народен тим, който той управлява, защото преди Португалия Фернандо Сантош бе отпред и на Гърция в интервала 2010-2014.

" Дружина полска " пък е без селекционер, откакто бе оповестено, че контрактът на към този момент някогашния ментор Чеслав Михниевич няма да бъде продължен след края на Мондиала в Катар. По време на шампионата в Близкия изток Михниевич стана обект на съществени рецензии поради отбранителния жанр на игра на поляците, макар че те доближиха до 1/8-финалите, където изгубиха от бъдещия финалист Франция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР