Бившият селекционер на България Красимир Балъков вярва, че отборът може

...
Бившият селекционер на България Красимир Балъков вярва, че отборът може
Коментари Харесай

Две новини: Балъков имал морал и лош късмет

Бившият селекционер на България Красимир Балъков има вяра, че тимът може да преодолее плейофите и да се класиране на Европейското състезание през идната година. Специалистът още един път акцентира, че работата му с националния тим от самото начало е била фокусирана точно върху подготовката за присъединяване на идните плейофи.

" Имах доста неприятен шанс, само че това в този момент не е най-важното. Аз, откакто си подадох оставката, заявих, че имам вяра в този тим. Исках да го повеждам в тези плейофи, само че моралът ми не позволяваше и трябваше да подам оставка. Пожелавам на господин Дерменджиев, който доста почитам, триумф в плейофа. Призовавам и се надявам да напълним стадиона на 26 март. В самото начало споделих, че влизам, с цел да трансформира стила на тима и да го приготвя за тези баражи и спечелването им. Не ставаше дума въобще за квалификациите. Вярвам в момчетата и знам, че имат сили. Важна е поддръжката на публиката и на цялата общност.

Ивелин самичък може да проучва обстановката и да реши дали може да промени решението си. Пред мен той изрично в никакъв случай не е споменавал нищо отрицателно, обвързвано с бъдещето му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР