Бившият селекционер на Англия Свен-Горан Ериксон призна, че на моменти

...
Бившият селекционер на Англия Свен-Горан Ериксон призна, че на моменти
Коментари Харесай

Бивш селекционер на Англия съжалява, че поел трите лъва

Бившият селекционер на Англия Свен-Горан Ериксон призна, че на моменти съжалява за решението си да напусне състава на Лацио, с цел да поеме състава на "трите лъва "

Ериксон застана отпред на британската национална гарнитура през 2001-а година, класирайки тима за две международни шампионати и едно европейско такова. И в трите случая обаче англичаните не съумяха да стигнат по-далеч от етапа на четвъртфиналите.

Преди това шведът беше спечелил популярна купа в Серия А със състава на Лацио, както и трофея от международното клубно състезание. Самият Ериксон споделя, че се чуди до каква степен е можел да стигне с "бианкочелестите ".

"Оставам и до ден сегашен почитател на Лацио, това беше най-силният тим, на който съм бил треньор. Бяхме измежду най-хубавите тимове в света. Спечелихме доста за 3 години и половина и можеше да спечелим и повече. Остана като едно от най-хубавите ми професионални преживявания ", стартира експертът.

"Понякога си задавах въпроса дали не беше по-добре да остана в Лацио и Италия. Все отново обаче оферта от британския народен тим е опция, която идва един път в живота. Може би направих неточност, може би не, към този момент по този начин или другояче нищо не мога да трансформира ", приключи Свен-Горан Ериксон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР