Бившият съпруг на Виктория Петрова-операторът Добромир Иванов загуби брат си

...
Бившият съпруг на Виктория Петрова-операторът Добромир Иванов загуби брат си
Коментари Харесай

Бившият на Виктория Петрова погреба брат си

Бившият брачен партньор на Виктория Петрова-операторът Добромир Иванов загуби брат си поради коронавирус . За нещастието призна самият той пред камерите на bTV, откакто взе първа премия в деветото издание на състезанието „ Валя Крушкина – публицистика за хората “ 2020. „ Посвещавам тази премия на брат ми, който загуби борбата с вируса преди дни”, разяснява Иванов.



„ Човекът, който впечатли най-силно журито на премиите тази година и става притежател на Голямата премия „ Валя Крушкина - публицистика за хората “, е Добромир Иванов от bTV Media Group, с материала „ Дишай! “, обявиха уредниците на състезанието.
През пролетта на тази година дългогодишният оператор на bTV прекара повече от денонощие в предпазен костюм, носейки маска, специфичен шлем и камера в отделенията на Александровска болница, в които се грижат за заболели от COVID-19.

Резултатът от тези 26 часа - извънреден роман от вътрешната страна с кино лентата „ Дишай! “ в bTV Репортерите, отдаден на всичко, което се случва с пациентите в лечебното заведение. Иванов, който се ожени за водещата Виктория Петрова през 2008 година, от дълго време има друго семейство и дете, което ще му е утехата в този сложен миг. Петрова по този начин и не се реши да мине публично под венчило за повторно.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР