Бившият съпруг на тв звездата Мариана Векилска най-сетне е успял

...
Бившият съпруг на тв звездата Мариана Векилска най-сетне е успял
Коментари Харесай

Бившият мъж на Векилска я смени с млада блондинка

Бившият брачен партньор на тв звездата Мариана Векилска най-накрая е съумял да се съвземе от тежката им разлъка и има нова половинка до себе си. Радиоводещият Симеон Колев се похвали, че със доста по-младата от Мариана русокоска към този момент съжителстват на фамилни начала в неговия апартамент в столицата. Новата възлюбена на Симо се споделя Йоана, не е медийно известна и не се знае с какво тъкмо се занимава, писа " Ретро ".



Връзката им с Колев била скорошна, само че вървяла без спънки. След развода с Векилска Симеон дълго време не можеше да се възвърне от контузията и бе без жена до себе си. Те се разведоха през 2019 година след 12-годишен благополучен брак, а крахът на връзките им, иницииран от Мариана, унищожи радиоводещия. Той споделяше даже, че е посещавал психотерапевт, с цел да се оправи с депресивните положения, които са го налегнали, когато с тв звездата се развели.

„ Раздялата с Мариана за мен беше сложна, трагична и унизителна. Приех я като най-големия си персонален неуспех. Беше подценена цялост от персонална болежка. Но последователно си дадох сметка, че не мога да се дразня на пълновръстен човек за това, че е взел решение “, показа след развода Симо. Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им наследник Момчил, и за дъщерята на Мариана от предходен брак било тежко.

„ Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една доста сложна връзка. Аз минах през всевъзможни интервали след разпадането на брака ни – на обвинявания, на съжаления, на самосъжаление, само че трябваше да остана цялостен, тъй като нося отговорност пред себе си и пред двете деца “, добавя Симо. От дистанцията на времето в главата му продължавали да кънтят последните думи на огромната му обич, с които го „ шамаросала “ на изпроводяк. „ Мариана ми сподели: Симо, благодаря, но довиждане! “. Трудно се живее с подобен човек. Няма да не помни и друго нейно изречение на потегляне: „ Ти си съвършеният мъж и това е най-големият ти проблем “, спомня си с болежка Колев. Най-ужасният миг за него обаче пристигнал няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, тъй като отключил съществени проблеми. Адът траял повече от година, през която получавал под паника офанзиви.

Дълго време след развода с Мариана не били в положителни връзки и не успявали да изградят другарство. Напоследък обаче неприятните усеща посред им отшумявали и общували все по-нормално. Откакто Симо имал жена до себе си, бил доста по-спокоен и оставил неприятните страсти в предишното. 49-годишната Векилска пък след развода с него реши да не прави персоналния си живот публично притежание и пази настойчиво в загадка дали има човек до себе си.

След като изкара известно време като служител в Брюксел, тя се завърна у нас и към този момент близо 3 години води лично предаване в ефира на Българска национална телевизия – „ България в 60 минути “. Общият им наследник със Симо живее към момента при нея, само че през този юни навършил пълноправие. Щерка ѝ Габриела от първия ѝ брак с футболиста Георги Донков също се завърна у нас след студентството в чужбина и имала сериозен другар, с който живеели дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР