Бившият съпруг на фолк изпълнителката Таня Боева - Михаил Бургуджиев,

...
Бившият съпруг на фолк изпълнителката Таня Боева - Михаил Бургуджиев,
Коментари Харесай

Бившият на Таня Боева в откровена изповед пред БЛИЦ! Тя сипе клевети и обиди, а ми отне сина!

Бившият брачен партньор на фолк изпълнителката Таня Боева - Михаил Бургуджиев, изпрати писмо до организация БЛИЦ, в което в детайли излага своята позиция във връзка изявленията на певицата, че тя и новата й половинка са подложени на тормоз от него.

Публикуваме неговата позиция с минимални съкращения:

" За следващите измислици на някогашната ми жена съм завел каузи, защото в никакъв случай и по никакъв метод тя не е била заплашвана или измъчвана от мен или член на семейството ми. Това, което най-силно ми предизвиква болежка обаче, не са нейните клюки и обиди, а фактът, че макар правосъдните решения, аз освен не съм виждал сина си от година и половина, а от 12 месеца нямам и телефонен контакт с него.

С някогашната ми брачна половинка - Таня Боева, сме във фактическа разлъка от месец юни 2017 година, когато тя се изнесе от фамилното ни жилище дружно със сина ни - Росен Бургуджиев.

Единственото правилно отразено събитие във въпросните публикации е съществуването на влезнало в действие бракоразводно решение сред мен и Таня Петкова, с което сме уредили персоналните и имуществените си връзки.

Съгласно постигнатото съглашение родителските права са предоставени на майката, като за мен бе предназначен режим на персонални контакти. Всички съвещания, на които съдът дефинира режим на тези контакти, се организираха в персоналното наличие на госпожа Петкова и тя възприе персонално волята на съда. И не я извърши.

Междувременно някогашната ми брачна половинка подава молба за издаване на незабавна отбрана по ЗЗДН, в която ме упрекна, че съм упражнил по отношение на нея акт на домашно принуждение. Така в продължение на 7 месеца, аз не можех да приближавам жилището, в което тя живееше със сина ни. С решение на Оценка за съвместимост - Стара Загора въпросната заповед бе анулирана и съдът одобри, че няма доказателства да съм правил акт на принуждение. Давал съм пояснения и по други преписки, формирани по нейни тъжби за тормоз, осъществени от мен или от татко ми против нея, които още веднъж са приключвали с извод за липса на данни за осъществени закононарушения.

Статиите във някои от медиите приключват с изречението " 43-годишният музикант може да взема детето си когато и да е, когато пожелае. " Това изречение е искрено най-голямата неистина. Оказа се, че няма мощ, която да накара Таня Боева да съблюдава решенията на съда.

От месец юни 2017 година до сегашния миг съм сезирал и не преставам да сезирам органите на Министерство на вътрешните работи, Българския цивилен и углавен съд, Прокуратура. Държавна организация за протекция на детето, Агенция за обществено подкрепяне, Министерство на труда и обществената политика, само че до този миг нито един държавен орган не е съумял да извърши каквото и да било деяние, което да докара до това аз да видя сина си, нито пък някой от тях е съумял да накара госпожа Петкова да се подчини на волята на съда. В районна прокуратура Стара Загора има формирани голям брой преписки, множеството от които са завършили с мнение, че неизпълнението на правосъдно решение не е закононарушение, макар експлицитната законова наредба в противоположния смисъл, защото в него било вписано, че аз би трябвало да взимам детето от контактен център в гр. Стара Загора до привършване на делата сред мен и Петкова. Оказа се, че в Стара Загора подобен център няма, само че обществените служби имаха опция, която не можа да се реализира поради Петкова. Липсата на подобен център никога не значи, че правосъдното решение не може и не следва да бъде изпълнено.

Родителите ми от своя страна също заведоха дело за установяване на режим на персонални контакти с Росен, защото те също са лишени от опция да виждат внука си. Вероятно в резултат на това госпожа Петкова атакува и тях с грозни клюки.

Най-новата тъжба включва в себе си както мен, по този начин и татко ми. Така всеки един от нас би трябвало да потвърждава, че не е нарушител, а единствено се пробва да накара една жена да съблюдава решение на българския съд.

Искам да стане ясно едно нещо - единственото ми предпочитание е да виждам детето и да се грижа за него по този начин, както съм го правел години наред и изключително във времето, когато кариерата на някогашната ми брачна половинка беше във напредък и тя беше по участия цели нощи, а идващия ден прекарваше в сън, след което се приготвяше за идващото присъединяване и така нататък Всеки естествен човек би следвало да може да си показа какво значи освен това състояние тази насилствена разлъка, наложена от някогашната ми брачна половинка и какво ми коства да не мога да го виждам, да не знам къде е... "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР